Huvudsponsorers annonser

fazer

rettig

hs

gloria

Annonser från övriga samarbetspartners

S-gruppen

ahstrom

hbl

blue1

aktia

Vältä jonotus tauolla, varaa pöytä etukäteen. Tarjoilu kahdessa kerroksessa.

 

 

 

 

Tarinoita unelmista, määrätietoisuudesta ja rohkeudesta

14.02.2012 klo 18:37
Nuori mies seisoo kahvilansa ovella. On syyskuun puoliväli vuonna 1891 ja 25-vuotias maahanmuuttajan poika Karl Fazer miettii, tuleeko vasta-avattuun kahvilaan Helsingin Kluuvikadulla yhtään asiakasta. Ura sokerileipurina on suuren unelman täyttymys.

Reilut sata vuotta myöhemmin toinen nuori mies, Jarmo, astuu saman kahvilan ovesta sisään ja toteuttaa oman unelmansa. Hän aloittaa työskentelyn Karl Fazer Caféssa ja tähtää pitkälle.

1980-luvun lopulla ruotsalainen säveltäjä Benny Andersson tarttuu monta kertaa lukemaansa Vilhelm Mobergin kirjaan Maastamuuttajat. Tulisiko tästä unelmien musikaali; jotain mitä aikaisemmin ei olisi nähty?

Talven 2011 aikana yli 1300 taitavaa esiintyjää lähettää hakemuksensa Svenska Teaternin koe-esiintymiseen. Teatterinjohtajan pitkäaikainen haave on toteutumassa ja menestysmusikaali Kristina från Duvemåla nähtäisiin vihdoin Suomessa.

Karl Fazerin unelma toteutui ja kahvilasta kasvoi menestynyt ja kansainvälinen yhtiö. Jarmo eteni ravintolapäälliköksi ja huolehtii edelleen Karlin perinnöstä suurella ammattitaidolla. Benny soitti ystävälleen Björnille ja yhdessä he toteuttivat unelmansa menestysmusikaalista. Maaliskuussa 2011 joukko näyttelijöitä, laulajia, tanssijoita ja muusikoita seisoi televisiokameroiden edessä; heidät oli valittu Kristina från Duvemålan esiintyjäkaartiin Suomessa.

Me fazerilaiset uskomme unelmiin ja niiden rohkeaan toteuttamiseen. Siksi olemme mukana tukemassa Svenska Teaternin Kristina från Duvemålaa, tarinaa joka kertoo – tietenkin – unelmien toteuttamisesta.

Katso lyhytelokuva unelmista, määrätietoisuudesta ja rohkeudesta >>

Makuelämyksiä ennen musikaalia

F8 on Fazerin ravintolamaailma, joka tarjoaa makuelämyksiä Stockmannin tavaratalossa Helsingissä. F8 löytyy kahdeksannesta kerroksesta, tavaratalon kiireen ja hulinan yläpuolelta.F8:ssa juhlistetaan Fazerin musikaaliyhteistyötä Svenska Teaternin kanssa.

Skoolaa musikaali-illalle ennen näytöstä ja tule nauttimaan Toast Skagenin ja lasi viiniä hintaan 24 euroa!

Toivotamme ikimuistoista musikaalielämystä, nähdään Stockan kellon yllä, ravintola F8:ssa!

> Siirry F8 ravintolamaailman sivulle

> Lue lisää Fazerin Elämän Eväistä ja TET-toiminnasta

> Siirry Fazerin Kristina från Duvemåla -sivustolle

 

SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

Kristina tekstitetään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Tekstityslaitteita on rajallinen määrä ja kannattaa siksi varata etukäteen teatterin lipunmyynnin kautta. Laite lunastetaan lippukassan vierestä ennen esitystä.

Tekstityspalvelu on ilmainen ja teatteri ei ole korvausvellvollinen mahdollisten teknisten häiriöiden sattuessa.

> Lisätietoa tekstityslaitteista

lippupiste

kalenteri

FACEBOOK-YSTÄVÄT

facebook

• Kaikki, mitä musikaalin
   ympärillä tapahtuu
• Ilmoitamme, onko lippuja jäljellä
• Uutisia, videoita, haastatteluja, kuvia