Huvudsponsorers annonser

fazer

rettig

hs

gloria

Annonser från övriga samarbetspartners

S-gruppen

ahstrom

hbl

blue1

aktia

Vältä jonotus tauolla, varaa pöytä etukäteen. Tarjoilu kahdessa kerroksessa.

 

 

 

 

Kristina från Duvemålan tähdet esiintyivät Friends Areenan avajaisissa Tukholmassa

12.11.2012 klo 15:54
Svenska Teaternin musikaalitähdet saivat kunnian esiintyä Kruununprinsessa Victorialle ja Prinssi Danielille uuden Friends Areenan avajaisissa Tukholmassa. 27 lokakuuta järjestetyssä avajaisillassa esiintyi myös tunnettuja ruotsalaisia artisteja kuten Roxette, Tomas Ledin ja euroviisuvoittaja Loreen. Maria, Oscar ja Robert keräsivät kuitenkin illan suurimmat aploodit!

Maria Ylipää, Robert Noack ja Oscar Nilsson lauloivat Kristinan tunnetuimmat sävellykset ”Du måste finnas”, ”Guldet blev till sand” ja ”Nej”.

Maria Ylipää sai kunnian laulaa kuninkaallisten ja suuren yleisön edessä, suorassa tv-lähetyksessä.
– Se oli iso asia. Ajattele, että minä, Tampereelta sain laulaa Kruunuprinsessa Victorialle ja koko Ruotsin kansalle, Maria Ylipää nauraa.

Erityisen juhlavaa oli etenkin se, että ohjelma lähetettiin suorana SVT1 ja YLE Fem kanavoilla.
– Olii jännittävää laulaa niin suurelle yleisölle. Otin asian kuitenkin rauhallisesti ja nautin. Olenhan laulanut sen niin monta kertaa, Ylipää kertoo.

Ylipää oli toivonut tapaavansa Kruununprinsessan ennen esiintymistä, ja niin myös kävi.
– Victoria tuli luokseni ja kehui. Hän todella piti siitä! Se tuntuu hyvältä. Hän on niin karismaattinen ja hieno ihminen. Olen aina ihaillut häntä.

Ylipään mielestä on hauskaa, että Kristina saa niin paljon huomiota myös Ruotsissa. Onhan Kristina från Duvemålaa ylistetty liki kaikissa valtamedioissa Ruotsissa. Suuri osa yleisöä tulee myös Ruotsista. Tähän asti yli 60.000 on nähnyt Kristinan.

Kruununprinsessan läsnäolo merkitsee paljon ja alleviivaa sen, että kansallisareenan avajaiset ovat tärkeä tapahtuma Ruotsin historiassa, Friends Areenan toimitusjohtaja Thomas Perslund kommentoi.


Tietoa Friends Areenasta

Friends Arena, Ruotsin uusi kansallisareena, on Ruotsin isoin ja modernein sisäareena. Areenaan mahtuu yli 50 000 istuvaa ja lähemmäksi 65 000 seisovaa konserttivierasta. Areena on rakennettu toimittamaan maailmanluokan urheilu- ja musiikkitapahtumia Se on myös suunniteltu antamaan yleisölle, esiintyjille ja urheilijoille, muotoilun ja viestintäteknologian avulla, ikimuistoisen elämyksen, jossa ääni ja näkyvyys on ensiluokkaista jokaiselta istumapaikalta. Voisi sanoa, että Friends Areena on valmiina luomaan 65 000 suurta ja ainutlaatuista hetkeä jokaisessa uudessa tapahtumassa.

SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

Kristina tekstitetään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Tekstityslaitteita on rajallinen määrä ja kannattaa siksi varata etukäteen teatterin lipunmyynnin kautta. Laite lunastetaan lippukassan vierestä ennen esitystä.

Tekstityspalvelu on ilmainen ja teatteri ei ole korvausvellvollinen mahdollisten teknisten häiriöiden sattuessa.

> Lisätietoa tekstityslaitteista

lippupiste

kalenteri

FACEBOOK-YSTÄVÄT

facebook

• Kaikki, mitä musikaalin
   ympärillä tapahtuu
• Ilmoitamme, onko lippuja jäljellä
• Uutisia, videoita, haastatteluja, kuvia