Huvudsponsorers annonser

fazer

rettig

hs

gloria

Annonser från övriga samarbetspartners

S-gruppen

ahstrom

hbl

blue1

aktia

Vältä jonotus tauolla, varaa pöytä etukäteen. Tarjoilu kahdessa kerroksessa.

 

 

 

 

125 esitystä - 75.000 katsojaa - Viimeinen esitys 23. toukokuuta

05.12.2012 klo 14:59
Kristina från Duvemåla on Svenska Teaternin suurin menestys koko sen 145-vuotisen historian aikana. Vuodenvaihteeseen mennessä musikaali on esitetty 125 kertaa, ja sen on nähnyt yli 75 000 katsojaa.

Nyt on korkea aika varata viimeiset liput Kristina från Duvemålaan!

Vuoden vaihteen jälkeen tarjoamme eläkeläisille jopa 11 euron alennuksen normaalihintaisista A-paikan lipuista (85€). Alennus koskee seuraavia päiväesityksissä:

7.1 klo 12
9.1 klo 12
15.1 klo 12  
17.1 klo 12
12.2 klo 12

Ylläoleviin esityksiin löytyy vielä hyviä paikkoja!

Päivänäytökset sopivat mainiosti myös Ruotsista tuleville sillä esityksen jälkeen ehtii hyvin takaisin laivalle. Yhteistyökumppeillamme Silja Line:lla ja Viking Line:lla on omat kiintiöt, joten hyviä paikkoja kannattaa tiedustella myös heiltä. Viking Line:in liput edellyttää väh.10 hengen ryhmää kun taas Silja Line myy lippuja myös yksittäisille asiakkaille.

Viimeinen Kristina esitetään 23. toukokuuta 2013!

Jo nyt 70 % kevään lipuista on varattu ja myyty. Moniin näytöksiin on vielä hyviä paikkoja jäljellä, mutta nyt kannattaa toimia nopeasti, jotta saa haluamansa liput. Arkipäivien matineanäytäntöihin on tammi- ja helmikuussa vielä runsaasti tilaa.
 
- Meitä ilahduttaa se, että olemme menestyksen myötä tavoittaneet koko Suomen, lähentyneet naapurimaatamme Ruotsia ja koko maailmaa! 30 % kävijöistä on suomenkielisiä. Saman verran kävijöitä on muualta Pohjolasta ja ympäri maailmaa. Se merkitsee käytännössä sitä, että olemme avanneet ovemme täysin uudelle yleisökunnalle, teatterinjohtaja Johan Storgård kertoo.
 
- Svenska Teatern on päässyt kartalle! Tällä tavalla turvaamme olemassaolomme myös tulevaisuudessa. Tulemme pitämään huolta siitä, että uusi yleisö palaa teatteriin yhä uudelleen. Kristina-musikaalia esitetään koko kevät 23.5. asti, jolloin jätämme lempeät jäähyväiset. Kristina från Duvemålan lisäksi tarjoamme uutta, mielenkiintoista ja elinvoimaista teatteria, Storgård toteaa.

Tulossa

Ennen kuin Kristina från Duvemålan esitykset päättyvät, saa Tracy Lettsin EN FAMILJ (Perhe) ensi-iltansa Suurella näyttämöllä. Ensi-ilta on 2. helmikuuta. Näytelmä on voittanut joukon palkintoja, kuten "2008 Pulitzer Prize for Drama", joka on teatterimaailman oma Oscar-palkinto. Näytelmää on esitetty menestyksekkäästi ympäri maailmaa. Komedian näyttelijäkaarti koostuu 13 Svenska Teaternin näyttelijästä. Pääosassa saamme nähdä Sue Lemströmin ja ohjauksesta vastaa Joakim Groth.

 

SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

Kristina tekstitetään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Tekstityslaitteita on rajallinen määrä ja kannattaa siksi varata etukäteen teatterin lipunmyynnin kautta. Laite lunastetaan lippukassan vierestä ennen esitystä.

Tekstityspalvelu on ilmainen ja teatteri ei ole korvausvellvollinen mahdollisten teknisten häiriöiden sattuessa.

> Lisätietoa tekstityslaitteista

lippupiste

kalenteri

FACEBOOK-YSTÄVÄT

facebook

• Kaikki, mitä musikaalin
   ympärillä tapahtuu
• Ilmoitamme, onko lippuja jäljellä
• Uutisia, videoita, haastatteluja, kuvia